Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Info-avond: Tweede verblijf in Spanje

22 januari 2019 | Ik zoek een woning

Tijdens deze koude winterdagen, durven we al eens dromen van warmere oorden. Zou het niet zalig zijn om tijdens de wintermaanden even op te warmen in het mooie Spanje?

Spaanse Costa’s populair

Het bezitten van een tweede verblijf aan één van de Spaanse Costa’s is erg populair. Spanje is niet enkel een zonbestemming, maar ook de perfecte plaats om even te ‘overwinteren’. Er zijn ook kleine factoren die de aankoop van een vakantiewoning in Spanje nog interessanter maken zoals de komst van nieuwe luchthavens en luchtvaart maatschappijen die voordelig op deze bestemmingen vliegen.

Steeds meer jonge kopers

De kopers zijn niet alleen ouderen, alsmaar meer jonge mensen investeren in Spaans vastgoed. De Spaanse kuststreek heeft zich namelijk ontpopt tot een mix van mooie stranden, bruisende steden en een luxueus vrijetijdsaanbod, waaronder knappe golfterreinen. Wie wil verhuren, investeert best in een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers aan de kust.

Mooi weer

Wie een tweede verblijf koopt in Spanje, wil graag mooi weer. Dat vind je ten zuiden van Valencia. De noordelijke Costa Blanca biedt op dat vlak de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ook comfort is een belangrijk criterium. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor nieuwbouwappartementen en moderne villa’s.

Info-avond Spaans Vastgoed

Op donderdag 28 februari 2019 organiseren wij een info-avond om 19u over de aankoop van een tweede verblijf in Spanje op het kantoor van Century 21 Vast Goed, Meire 50 A te 9620 Zottegem. Dit in goede samenwerking met onze specialist in Spanje, Century 21 Advieskantoor. Bekijk alvast het aanbod op hun website.

Inschrijven kan door te bellen naar 09/ 242 06 60 of te mailen naar [email protected]!

Kom je? Zet je dan zeker aanwezig op ons event op Facebook.