Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

BIS BEURS 2021

7 oktober 2021 | Ik ga verbouwen

Momenteel is de BIS beurs volop aan de gang in de Flanders Expo in Gent.

Het is de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen waar je gratis inspiratie en advies kan inwinnen over alles wat te maken heeft met (ver)bouwen of interieur. Of het nu gaat over keukens, badkamers, daken, isolatie, op de BIS beurs vindt je alles terug. De ideale plaats dus wanneer je bouw- of verbouwplannen plannen hebt.  

Het handige aan de BIS beurs is dat je alle informatie op 1 plek kan vinden, je kan informeren over de nieuwste trends en technieken en dat je meteen al jouw persoonlijke vragen kan stellen aan de experts. Je kan op de BIS beurs niet enkel terecht met vragen over (ver)bouwen maar ook met vragen over premies, leningen of over het werken met een architect.

Als kers op de taart kan je kans maken op persoonlijk interieuradvies van Bart Appeltans bekend van onder andere blind gekocht.  

Interesse? De beurs loopt van 2 tot en met 10 oktober en wij hebben nog kaarten! Opgelet je moet op voorhand registreren en in het bezit zijn van de Covid Safe app! Voor de kaarten mag je ons altijd een mailtje sturen: [email protected]