Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

De woontrends voor 2019

2 januari 2019 | Ik ga verbouwen

2019 is van start gegaan. Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Maar wat zijn nu de woontrends in 2019? Wat is dit jaar hip en trendy? Ontdek wat op jouw must-have lijstje moet staan dit jaar.

Woontrend 1: ronde vormen

Rechthoekige vormen verdwijnen steeds meer en meer om plaats te maken voor ronde vormen. Denk maar aan een ronde tafel, ronde stoelen, een rond tapijt, ronde spiegels, een ronde poef… Deze woontrend is helemaal niet ingewikkeld, als het maar rond is!

Woontrend 2: puur wonen

Natuurlijke en pure materialen zorgen voor rust in jouw huis en in jouw hoofd. Zorg bij deze woontrend voor een witte basis en vul deze aan met natuurlijke kleuren. Heerlijk rustig deze trend.

Woontrend 3: Spiced Honey

De kleur van 2019 is Spiced Honey. Spiced Honey is gebaseerd op de rijke kleurvariatie van honing en heeft een warme ondertoon van amber. De kleur is vrolijk, geeft energie en past in vrijwel elk interieur en kleurenpalet.

Woontrend 4: tint-op-tint

Om in de kleuren trend te blijven, is de vierde trend tint-op-tint. Het idee is om een kleur volledig door te trekken in je interieur. Denk maar aan roze, roestbruin of donkerblauw. Kies voor je interieur kleuren uit dezelfde kleurgroep, dan past alles goed bij elkaar. Jouw interieur zal chic, origineel en gedurfd ogen! Kleuren die we in 2019 veel gaan zien zijn oud roze, warm grijs, beige tinten, okergeel, donkerbruin, wijnrood, donkerpaars, petrolblauw en donkergroen.

Woontrend 5: jungle trend

Deze trend zagen we vorig jaar al opduiken. Je haalt met deze trend de natuur letterlijk in huis. Behang een wand met een natuurprint, kies voor een combinatie van vogels, vlinders, bloemen en bladeren om je in een tropisch paradijs te wanen. Maak deze trend af met goudkleurige accessoires in de vorm van palmen en dieren.

ronde vormen

puur wonen

Spiced Honey

tint-op-tint

jungle trend

Wij wensen je veel Pinterest proof woonplezier in 2019.