Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Een eigen website voor uw pand

31 juli 2019 | Ik verkoop

Wij zijn trots om u onze nieuwe tool voor te stellen voor de verkoop van uw pand! Vanaf heden maken wij een eigen website voor uw eigendom, uniek in de Vlaamse Ardennen. Wat zijn hier nu de voordelen van?

De digitale wereld

Vandaag de dag wordt 80% van de woningen gevonden op het internet. U wilt dan natuurlijk niet dat uw eigendom opgaat in de grote massa online. Met de unieke digitale woningbrochure laat u uw eigendom er ook online uit springen en houdt u de focus van de belangstellenden langer op uw eigendom, dit door verschillende tools.

In de buurt

De unieke website voor uw pand geeft een duidelijk overzicht van de voorzieningen in de nabije omgeving. Men vindt er supermarkten en scholen in de directe omgeving. Tevens kan worden bekeken welke bestemmingen binnen welk tijdsbestek bereikt kunnen worden. Dit kan gefilterd worden op type vervoer: per auto, fiets, lopend of met het openbaar vervoer.

Zonneschijn en schaduwval

De website voor uw pand zal ook beschikken over een tool om de zonneschijn en schaduwval van de woning te bekijken. Men kan met deze tool op iedere dag en tijdstip van het jaar kijken wat de stand van de zon is.

Transparantie

Op de website van uw pand, kunnen kandidaat-kopers op een heel transparante wijze alle documenten raadplegen. Zij kunnen dus de elektrische keuring, EPC, bodemattest, … op een rustige manier nakijken. Dit zorgt voor vertrouwen bij potentiële kopers.

Visitekaartjes

Bij de website van uw pand horen ook gepersonaliseerde visitekaartjes. Deze visitekaartjes worden gegeven na een bezoek, op die manier worden de kandidaat-kopers herinnerd aan uw pand en kunnen ze thuis nog eens alles rustig raadplegen. U kan deze visitekaartjes ook verspreiden, door deze te verdelen in uw eigen netwerk.

Benieuwd naar deze unieke tool? Ontdek dan de website van deze prachtige villa in Zottegem: https://kernemelkstraat51.be/

Wilt u meer informatie? Vraag een informatiegesprek aan om meer te weten over onze werking!