Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Een woning of appartement bezoeken? Dit zijn de nieuwe regels.

25 november 2020 | Ik zoek een woning

Sinds 17 november is er eindelijk duidelijkheid over plaatsbezoeken bij verkoop en verhuur. De volgende richtlijnen dienen gevolgd te worden.

Je mag als kandidaat koper/huurder de woning enkel bezoeken als er niemand aanwezig is. Noch de eigenaar, noch wij als vastgoedmakelaar mogen je begeleiden tijdens het bezoek.
Wij zullen voorafgaand alle binnendeuren open zetten zodat het bezoek veilig kan verlopen en je niets hoeft aan te raken.
Wij laten je binnen in de woning en wachten zelf buiten maar blijven met jou in contact staan via een video call (indien je dit wenst).
Voorafgaand aan je bezoek ontvang je van ons een link naar een unieke website van het pand waar je alle info reeds kan raadplegen én reeds extra foto’s én video van de woning rustig kan bekijken. Zo krijg je al wat meer zicht op de eigendom én kan je al je vragen vooraf reeds naar ons terugkoppelen.


Nog even meegeven :

  1. Vergeet je mondmasker niet
  2. Er zijn geen richtlijnen over het aantal personen dat samen het bezoek mag doen, we willen wel vragen om dit te beperken.
  3. Indien jij of een huisgenoot zich ziek voelt of symptomen heeft, vragen we om het bezoek uit te stellen
  4. Tijdens het bezoek mag je niets aanraken, ook geen deuren of kasten openen

We weten dat dit niet de beste oplossing is om jou te begeleiden maar het geeft toch de mogelijkheid om iedereen die op zoek is naar een nieuwe thuis zoveel als mogelijk te helpen.
Kom goed voorbereid ter plaatse, bekijk zeker de instructies die je bij de bevestiging van een afspraak ontvangt én noteer alvast jullie extra vragen.

We kijken er naar uit om jullie ook in bijzondere tijden te helpen bij jullie zoektocht.
Neem contact op voor een bezoek of meer informatie : https://www.century21vast-goed.be/nl/contact