Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Hoe de juiste makelaar kiezen ?

17 september 2020 | Ik verkoop

De ene makelaar is de andere niet, en het beroep is niet door iedereen even geliefd. Een goede vastgoedmakelaar neemt je echter werk uit handen en verkoopt je huis aan betere voorwaarden dan je zelf zou kunnen.

Maar hoe pik je nu de beste makelaar uit de vele immokantoren ?

VERTROUWEN

Spreek met een aantal makelaars af en ga voor degene waar je een klik mee hebt. In je huis zit veel van je persoonlijkheid en de persoon die je pand gaat verkopen heeft er maar beter voeling mee. Kies voor de makelaar die tijd voor je neemt en die oprecht interesse heeft in jou en je pand. Wekt de makelaar vertrouwen bij je op, dan zal die datzelfde gevoel ook overbrengen op potentiële kopers.

DUIDELIJKHEID

Kies best ook steeds voor de makelaar met een duidelijk plan van aanpak! Zorg dat je je goed voelt bij de manier van werken, de strategie van het specifieke kantoor; en dit gecombineerd met duidelijke voorwaarden waarop de samenwerkingsovereenkomst gebaseerd is.

Informeer je dus grondig voor je met een vastgoedmakelaar in zee gaat, maar onthoud: de meeste makelaars zijn betrouwbaar en willen je pand op een correcte manier verkopen. Een beetje voorzichtigheid is geboden maar tegenwoordig is alles online te vinden en wordt het kaf snel van het koren gescheiden.

Download het GRATIS ebook : “7 zaken waar je beter kan op letten bij de keuze van uw makelaar”