Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Hoe organiseer je telewerk tijdens deze lock-down periode?

23 april 2020 | Ik zoek een woning

Plots werden velen onder ons bijna van de ene op de andere dag gedwongen om te gaan ‘telewerken’. Voor velen van ons een volledig nieuw gegeven, denk ik.

Waarbij plots ook veel vragen opduiken: waar in huis kan ik dat best ongestoord doen? Hoe verzoen ik werk en privé als alles onder één dak gebeurt?

Efficiënt telewerken is vooral een kwestie van discipline

Of het nu op kantoor is of thuis, een werkdag moet beginnen met een vast ritueel: een verkwikkende douche, passende kleding aantrekken, ontbijten… Dergelijke rituelen helpen om in werkmodus te geraken én om het verschil te maken tussen een werk- en een rustdag. Een duidelijk weekschema helpt hier enorm bij !

De werkruimte zelf is ook zeer belangrijk. Werken in de buurt van spelende kinderen, op een hoek van de eettafel of ineengezakt in de zetel, zal geen overtuigend resultaat opleveren omdat de bronnen van afleiding te groot zijn. Je werkruimte moet dus idealiter gescheiden zijn van het “gewone leven”, maar ook goed uitgerust.

In evenwicht met je privéleven

Het is belangrijk om regelmatig ontspanning in te plannen, pauzes in te lassen en daarbij even tijd te maken voor andere bezigheden die niets te maken hebben met je werk. Daarbij bedoel ik ook niet dat je dan maar de alledaagse taken begint uit te voeren zoals (af)wassen, schoonmaken of koken. Dit moeten twee gescheiden werelden blijven die elk recht hebben op een eigen schema. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, dat weten we ook wel (maar toch).

Bij CENTURY 21… Cozy Visit !

Bij CENTURY 21 Vast Goed proberen we alles in het werk te stellen om het leven van onze bezoekers te vergemakkelijken, of het nu gaat om professionals of om particulieren. Onze nieuwe oplossing heet “cozy visit”, waarmee we interactieve bezoeken aan woningen kunnen laten doorgaan, in een videoconferentie tussen wijzelf als makelaar én de kandidaat-kopers. Concreet betekent dit dat je onze woningen waarin je geïnteresseerd bent, kan bezoeken dankzij een samenwerking met Immovlan.

De bezoektijden zijn duidelijk aangegeven, dus je hoeft alleen maar voor je scherm te verschijnen. Klik op de woning en er wordt een venster geopend, waarbij een CENTURY 21-makelaar de woning presenteert via foto’s, video’s, plannen enz… Ook wordt er telkens een vraag- en antwoordsessie georganiseerd op het einde van elk virtueel bezoek.

Concreet op zoek naar een woning, én benieuwd ?

Ontdek hier het aanbod https://immo.vlan.be/nl/vastgoed?tags=hasinteractivevisit