Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

‘Huizenjagers’ zoekt vakantiewoningen in de Vlaamse Ardennen

18 augustus 2020 | Ik zoek een woning

En ja… ikzelf, Pieter Allegaert, als zaakvoerder van de CENTURY 21 VAST GOED kantoren te Zottegem & Oudenaarde ga mee op zoek.

Nu we allemaal zoveel mogelijk voor een staycation kiezen, gaan wij als vastgoedmakelaars in ‘Huizenjagers’ ook deze week weer op zoek naar de leukste vakantiewoningen.

De TV-ploeg strijkt neer in onze Vlaamse Ardennen, met al onze prachtige wandel- en fietsroutes waar eveneens heel wat wielerklassiekers beslecht worden.

Eerlijk gezegd, ben ik best wel tevreden over de eerste uitzending van gisteravond (17/08/2020). Ik vind het namelijk vooral belangrijk dat onze streek mooi ‘in the picture’ geplaatst wordt, zodat heel België kan voelen hoe mooi én landelijk het ook hier in de “Vlaardennen” wel kan zijn; én dat men echt niet altijd in een andere windrichting op zoek moet in ons landje naar een plekje waar het zalig genieten is van de rust én de natuur.

Gisteren (door omstandigheden) de eerste aflevering gemist ?
Niet getreurd! Deze namiddag is er een heruitzending om 16u50.
Vanaf morgen zijn we terug elke weekdag van de partij op VIER om 20u30.

Benieuwd wat jullie ervan vinden. Zelf kijk ik natuurlijk ook telkens met spanning uit naar hoe ze mijn prestaties in beeld zullen brengen.

Duimen jullie allen mee voor mij ??