Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Investeer en geniet met een luxe lodge in de Vlaamse Ardennen

26 augustus 2020 | Ik zoek een woning

Oudenaarde, de parel van de Vlaamse Ardennen, bevindt zich in de Scheldevallei en te midden van de glooiende heuvels van Oost-Vlaanderen. U vindt hier cultuur, bruisende gezelligheid en geschiedenis. Oudenaarde is dé fietsstad van de Vlaamse Ardennen en is dan ook aankomststad van één van ’s werelds grootste wielerklassiekers: de Ronde van Vlaanderen. Ook wie houdt van wandelingen en de natuur komt hier niets tekort.

Investeren in pure ontspanning

Nabij de Donkvijver, dé uitvalsbasis voor de watersporter, verrijst Roompot Park Oudenaarde. Een resort met respect voor zijn omgeving. Een modern, natuurlijk en robuust park met recreatiewoningen van 4 tot 16 personen. We vinden hier groen, gebruiken duurzame materialen en bevinden ons midden in een omgeving met een natuurlijk karakter. Dé plek voor pure ontspanning.

Zorgeloze verhuur en beheer door Roompot  

Een investering in Roompot Park Oudenaarde is investeren zonder zorgen. De recreatiewoningen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. De professionele verhuur en beheer worden geheel ontzorgd door marktleider Roompot.

Kies voor rendement

Een netto rendement van 3% geldt als garantie op uw investering in dit unieke recreatiedomein, waarbij u zelf dan nog vrij 4 weken kan genieten van uw buitenverblijf.
Zeker nu we voor ons spaargeld géén (of nauwelijks) rendement meer krijgen, is dit écht wel een veilige belegging met een verzekerd minimum rendement.

Wenst u verder op de hoogte te blijven van het eerste vakantiepark in de Vlaamse Ardennen ?
Ga dan zeker nu meteen naar www.roompotprojects.nl/roompot-park-oudenaarde

PS: Misschien hebt u deze primeur vorige week ook wel gespot in het programma “Huizenjagers”! Hier kan u deze uitzending alvast nog eens bekijken: https://www.vier.be/video/huizenjagers-vakantiehuizen/huizenjagers-vakantiehuizen/huizenjagers-vakantiehuizen-s1-aflevering-12