Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Join the CENTURY 21 team!

14 maart 2023 | Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zijn verheugd te melden dat wij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers om ons team verder uit te breiden voor de groei van ons CENTURY 21 kantoor. Als een van de toonaangevende vastgoedbedrijven ter wereld bieden wij uitstekende kansen om te groeien en te slagen in de vastgoedsector.

Bij CENTURY 21 werken betekent deel uitmaken van een wereldwijd netwerk van vastgoedprofessionals. Ons bedrijf heeft een lange geschiedenis van succesvolle transacties en uitstekende klantenservice, wat ons een reputatie van betrouwbaarheid en professionaliteit heeft opgeleverd.

Wij bieden onze medewerkers een breed scala aan trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden om hen te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun carrièredoelen te bereiken. Onze medewerkers hebben toegang tot de nieuwste technologieën en tools om hun werkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren.

Bovendien biedt CENTURY 21 een ondersteunend en inclusief werkklimaat waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun ideeën en inzichten te delen. Wij streven ernaar om een diverse en inclusieve werkplek te creëren waarin alle medewerkers zich welkom voelen en kunnen bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de vastgoedsector en wilt werken bij een toonaangevend vastgoedbedrijf, dan is CENTURY 21 de juiste plek voor jou. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers om ons team te versterken en ons succes voort te zetten.

Voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij CENTURY 21, kun je contact met ons opnemen via info@century21vastgoed.be of 09/242.06.60. We kijken er alvast naar uit om van je te horen!

Met vriendelijke groet,

Pieter Allegaert – Zaakvoerder – Century 21 Vast Goed