Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Verkoop uw onroerend goed en blijf erin wonen dankzij HAPPY LIFETIME.

11 maart 2021 | Geen categorie

Voor wie

Heeft u altijd een droom willen laten uitkomen, een onvergetelijke reis willen maken of zelfs een tweede woning willen kopen maar heeft u helaas de middelen er niet voor?

Kies HAPPY LIFETIME

Happy Lifetime is de ideale formule voor u! Door uw huis of appartement op lijfrente te verkopen met ons systeem, profiteert u van de waarde van uw vastgoed terwijl u er gewoon in blijft wonen. Doe senioren, die liever niet naar een verzorgingstehuis gaan, een plezier en laat ze heel hun leven wonen in de woning waaraan ze gehecht zijn.

Happy Lifetime garandeert u levenslang genot van uw eigendom: u blijft er gewoon in wonnen zonder u dagelijkse leven radicaal te veranderen. Uw huisvestiging wordt door een levenslange huurovereenkomst gegarandeerd waarbij het de nieuwe eigenaars onmogelijk gemaakt wordt om er u toe te dwingen te verhuizen.

U, als huurder, beslist wanneer de huurovereenkomst stop gezet moet worden. In het geval van overlijden an de huurder, wordt de huurovereenkomst standaard geëindigd en kan de eigenaar als hij dat wil op de locatie gaan wonen.

Uw voordelen als verkoper en toekomstige huurder

U ontvangt nog gedurende uw leven een groot kapitaal en gebruikt dit hoe u zelf wilt. Zo kan je jouw jaren als gepensioneerde nog aangenamer doorbrengen. U beloont de koper (de nieuwe eigenaar) door middel van een huursom waarvan het bedrag, en de eventuele indexering, vastgesteld is in een ondertekend contract. Uw dagelijks leven wordt in geen enkel opzicht verstoord, er komt geen verhuizing aan te pas, geen nieuwe buurt, geen nieuwe gewoontes of routines. U blijft in uw woning en de wijk dat u fijn vindt!

Voordelen van het HAPPY LIFETIME concept

  • De verkoper krijgt de waarde van zijn eigendom, verhoogd met een weerwaarde.
  • De verkoper kan van dit kapitaal profiteren om comfortabeler te leven en zijn dagelijkse levensstandaard te verhogen.
  • De verkoper kan zolang hij dat wil blijven wonen in een pand waaraan men gehecht is en dat men kent.
  • De huurder geworden verkoper heeft een huurovereenkomst die hun beschermd tegen het risico te moeten verhuizen.
  • De koper koopt vastgoed met een bijzonder goede prijs-rendement-verhouding
  • De huurder kent de kwaliteiten en gebreken van het pand, wat gemoedsrust betekend voor de koper
  • De koper voorkomt leegstand en is verzekerd van regelmatige huurinkomsten, waarvan het bedrag is overeengekomen met de verkoper van het pand.

Meer informatie? [email protected]